Alexiskliniken

  1. Home
  2. » Alexiskliniken
Adress:
Karl Gustavsgatan 28, 411 25 Göteborg, Sweden, Göteborg
Beskrivning:

Vi på Alexiskliniken använder oss av Brilliant Smiles Tandblekning som utförs med plasmaljus som aktiverar gelen.

Gelen är Ph-Neutral vilket innebär att den varken är sur eller basisk den är skonsam för emaljen.

Följande behandlingar utför vi på kliniken:

  • Professionell Tandblekning 3×20 min, behandling tar ca 2 timmar.
  • Professionell Tandblekning 3×10 min, behandling tar ca 1 timme.
  • Förbättringsblekning re:fresh 1×40 min, behandling tar ca 50 min.

Tandblekning

Att bleka tänderna kan man göra på flera olika sätt. Med varierande resultat. I artikeln beskrivs bl.a. laserblekning, plasmaljusblekning, ultraljudsblekning och blekning med blekskena. De är de mest effektiva metoderna som finns idag och de metoder som ger goda resultat. Det finns dock skillnader mellan tandblekning med plasmaljus eller ultraljud och tandblekning med laser som är viktiga att poängtera. Plasmaljusblekningen och ultraljudsblekning är skonsammare än lasern och ger inga biverkningar som ex. tillfälliga ilningar i tänderna.

Missfärgade tänder

De allra flesta människor har någon form av missfärgning på sina tänder. Mat, kaffe, te, vin, läsk och givetvis snus och rökning sätter sina spår. Viss medicinering och vissa sjukdomar kan missfärga tänderna. En olycka kan orsaka missfärgningar på en tand eller på flera tänder för den delen. Intressant är också att ett för stort intag av fluor under förkalkningen av tänderna kan göra tänderna missfärgade. Dessutom så minskar oftast vitheten med åren och somliga av oss har mindre vita tänder redan från födseln.

Varför tandblekning?

Att le och skratta är hälsobringande och ditt leende är dessutom en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig. Tandblekning bidrar oftast inte bara till vitare tänder och ett vackrare leende utan även till en bättre självkänsla. Redan i faraonernas Egypten så blekte människan sina tänder. Sedan dess har metoderna för tandblekning utvecklats kraftigt. Idag kan de flesta få ett bländande vitt leende.

Contact Information
031 – 120 800

Send message to listing owner