Aston Dental

  1. Home
  2. » Aston Dental
Adress:
Oxtorgsgatan 4, Stockholm, Stockholm
Beskrivning:

Vill du få ett vitare leende? Det finns flera bra metoder för blekning av tänder. Alla människor har en egen grundfärg på sina tänder som skiftar från person till person. Beroende på vilken färg du har från början kan det vara mer eller mindre enkelt att bleka tänderna. Gula nyanser är lättare att bleka än grå/blåa. Men är förutsättningarna de rätta blir resultatet mycket bra!

Tandblekning på kliniken enligt Brilliant Smile
Tandblekning gör att du får vitare och fräschare tänder jämfört med innan blekningen, ibland så mycket som 10 nyanser vitare. Behandlingen börjar med att vi på en färgskala bestämmer vilken färg dina tänder har. Därefter skyddar vi ditt tandkött, läppar och tunga, lägger blekningsgel på tänderna och belyser dem med en UV-lampa. Denna procedur tar en kvart och upprepas med gel tre gånger , medan du kopplar av i vår mjuka tandläkarstol. När behandlingen är klar, efter ungefär en och en halvtimme, ser du resultatet direkt.

Vi har valt att arbeta med Brilliant Smile som är en väldokumenterad behandlingsmetod i USA. Efter att ha provat andra metoder har vi kommit fram till att det är just Brilliant Smile som ger det bästa resultatet för patienten oftast helt utan biverkningar.

Hemblekning med Crest Whitestrips
Du kan köpa tunna stripps av oss och enkelt själv bleka hemma med bra resultat . Du sätter det tunna plast strippsen, som innehåller blekningsmaterial, på dina tänder under en halvtimme varefter du sköljer munnen. Denna procedur upprepar du dagligen under ca en vecka eller tills du är nöjd med resultatet.

Hemblekning med plastskenor
Vid första besöket undersöker vi att du inte har några hål i tänderna och att allt ser bra ut i munnen. Därefter tar vi avtryck för att tillverka skenor helt anpassade till dina käkar. Vid det andra besöket provar vi skenorna. Du får material och instruktioner och kan börja blekningen hemma. Det tar 7-10 dagar att uppnå önskat resultat. Det kan förekomma biverkningar i form av ilningar och ökad känslighet under en period efter blekningen. Besvären går i dessa fall över successivt efter att behandlingen avslutats.

Contact Information
08-21 16 70

Send message to listing owner