Oss klinik

  1. Home
  2. » Oss klinik
Adress:
Västra Hamngatan 13 a, 411 17 Gothenburg, Sweden, Göteborg
Beskrivning:

Professionell tandblekning med Brilliant Smile hos Oss Klinik

En kliniktandblekning tar mellan 1 till 2 timmar och ger ett omedelbart resultat med vitare tänder. Brilliant Smile är den ledande svenska aktören på marknaden med en effektiv tandblekning för vitare tänder. Välkommen på tandblekning med Brilliant Smile hos Oss Klinik i Göteborg.

Tandblekning på klinik med Brilliant Smile

Kampanj: 3x20 min 1990 kr (ord pris 3890 kr) Totaltid på behandling ca 120 min.
Kampanj: 3x10 min 1490 kr (ord pris 3590 kr) Totaltid på behandling ca 90 min.

Oss Klinik utför tandblekning med BrilliantSmile-metoden, som är den ledande metoden på marknaden. Den har använts i bland annat Idol, Extreme Makeover och Top Model. Vid våra blekningar använder vi oss av en av marknadens bästa produkter, Ph neutral gel vilket innebär att den inte sliter på emaljen. Vi är certifierade och vår behandlande personal har genomgått en utbildning av både BrilliantSmile och tandläkare.

Så här går det till att bleka tänderna med BrilliantSmile

 

Re:fresh 1190 kr bättringsblekning

Brilliant Smiles re:fresh är en enkel 20 min tandblekningsbehandling för att bättra på tidigare resultat med 3-7 nyanser. I re:fresh-behandlingen använder man en mild blekningsgel (6% väteperoxid) som appliceras i en specialdesignad bettskena och aktiveras med blått plasmaljus.

 

Professionellt hemblekningskit BrilliantSmile 1295 kr

Erbjudande: 895 kr

Nu kan du själv bleka tänderna hemma med hjälp av en blekskena. Den medföljande gelén innehåller direktverkande väteperoxid som är skonsam mot tänderna tack vare innehållet av fluor. Då gelén även innehåller kaliumnitrat har den en kliniskt bevisad effekt mot ilningar i tänderna också.
1 set innehåller blekskena och gel och räcker för ca 6 – 7 dagars behandling.

 

Nanoseal 500 kr

Efter tandblekning var kunderna tidigare tvungna att hålla sig borta från missfärgande födoämnen, snus, cigaretter, mm, i minst 72 timmar. En faktor som faktiskt avskräckt många från blekning genom åren. Med lanseringen av BrilliantSmile NanoSeal Total+, är det äntligen slut på detta. NanoSeal Total+ remineraliserar och förseglar emaljen vilket gör tänderna okänsliga för nya missfärgningar. Produkten gör att kunderna kan äta och dricka som vanligt direkt efter blekningen.

 

 

BrilliantSmile munvårdsprodukter, tandkräm och munskölj

Använd trestegsmetoden för bästa resultat och för vitare tänder. Är att rekomendera även efter din tandblekning för att bibehålla ditt vita leende. BrilliantSmile munvårdsprodukter säljs på salongen.

ReminEvo Gel 398 kr

Revolutionerande behandling för tänderna. Bygger upp tandytans jämnhet och vithet, motverkar ilningar och skyddar mot karies. Hydroxyapatit förekommer naturligt i saliv och är en mycket viktig förutsättning för friska och starka tänder. Hydroxyapatit är den mineral som tändernas naturliga emalj är uppbygd av.

Nanostrukturerad hydroxyapatit som är den aktiva ingrediensen i BrilliantSmiles remin gel motverkar effektivt nedbrytning av tändernas emalj och motverkar effektivt ilningar.
Den unika kombinationen av nano-strukturerad hydroxyapatit, kaliumnitrat, fluor och poloxamer ger ett mycket effektivt skydd för tänderna. ReminEvogel + tandskena medföljer.

Fördelar;

  • Motverkar effektivt nedbrytning och nedslitning av tändernas emalj
  • Motverkar effektivt ilningar
  • Motverkar kariesangrepp
  • Ger vitare tänder
  • PH-neutralt (pH 7)
Contact Information
031 - 711 02 30

Send message to listing owner