Bästa tandblekningen

Utbudet i Göteborg är inte lika stort som i Stockholm, men det finns ändå ett par ställen du kan bleka dina tänder hos. Skillnaden mot att bleka dina tänder hemma är att det görs på en professionell klinik eller hos en tandläkare.

En blekning hos en klinik i Göteborg brukar ta cirka en timme beroende på vilken blekningsmetod och styrka på gelén som används.

Priserna på tandblekning Göteborg varierar ganska mycket, men ligger mellan 2000-5000kr. Priset beror lite på vilken metod du vill använda dig av. Dem vanligaste metoderna för att bleka tänderna i Göteborg är Plasmaljus eller Laserbehandling.

Tandblekning med plasmaljus

En blekning med plasmaljus ger lika bra resultat som en blekning med laser. Den enda skillnaden mellan blekningsmetoderna är att man använder sig av en plasmalampa riktad mot tänderna istället för en laserlampa. Följderna av detta är att blekningsprocessen tar lite längre tid. Dock så slipper du riskera biverkningar som ilningar i dina tänder som en laserbehandling kan ge.

Blek tänderna med med laser i Göteborg

En blekning med laser går till på samma sätt som när du bleker dina tänder hemma, men skillnaden är att du på kliniken har en laserlampa med blått ljus riktad mot tänderna för att skynda på processen. Den blekningsgel som används är av samma typ som den man köper för hemmabruk, men oftast är den lite starkare för att det ska gå snabbare att bleka.

Nackdelen med att bleka tänderna med laser är att det kan uppstå ilningar i tänderna eftersom lasern värmer upp tänderna några grader. Dessa ilningar är dock bara tillfälliga och försvinner oftast inom ett dygn.

Här nedan har vi listat de populäraste klinikerna för att bleka dina tänder i Göteborg. Alla har sina egna namn på behandlingar, så klicka dig därför vidare på kliniken om du vill veta mer.

Örnen tandvård

Tandblekning Zoom:  3500 kr

Med skena (per käke):  1250 kr

Elite Smile

Tandblekning: 4900 kr

Alexis Kliniken

1 timme behandling: 2500 kr

2 timme behandling: 3200 kr

http://www.alexiskliniken.se/http://www.alexiskliniken.se/Alexi