Bästa tandblekningen

Bor du i Stockholm så finns det gott om ställen du kan bleka dina tänder hos. Skillnaden mot att bleka dina tänder hemma är att det görs på en professionell klinik eller hos en tandläkare.

En blekning på en klinik i Stockholm brukar ta cirka en timme beroende på vilken blekningsmetod och styrka på gelén som används.

Priset för en tandblekning Stockholm varierar ganska mycket, men ligger mellan 2000-5000kr. Priset beror lite på vilken metod du vill använda dig av. Dem vanligaste metoderna för att bleka tänderna i Stockholm är Plasmaljus eller Laserbehandling.

Tandblekning med plasmaljus

En blekning med plasmaljus ger lika bra resultat som en blekning med laser. Den enda skillnaden mellan blekningsmetoderna är att man använder sig av en plasmalampa riktad mot tänderna istället för en laserlampa. Följderna av detta är att blekningsprocessen tar lite längre tid. Dock så slipper du riskera biverkningar som ilningar i dina tänder som en laserbehandling kan ge.

Tandblekning med laser

En blekning med laser går till på samma sätt som när du bleker dina tänder hemma, men skillnaden är att du på kliniken har en laserlampa med blått ljus riktad mot tänderna för att skynda på processen. Den blekningsgel som används är av samma typ som den man köper för hemmabruk, men oftast är den lite starkare för att det ska gå snabbare att bleka.

Nackdelen med att bleka tänderna med laser är att det kan uppstå ilningar i tänderna eftersom lasern värmer upp tänderna några grader. Dessa ilningar är dock bara tillfälliga och försvinner oftast inom ett dygn.

Här nedan har vi listat de populäraste klinikerna för att bleka dina tänder i Stockholm. Alla har sina egna namn på behandlingar, så klicka dig därför vidare på kliniken om du vill veta mer.

Smile Stockholm

15 min: 1500 kr
30 min: 2500 kr

Hötorgs Kliniken

Kliniktandblekning: 1995 kr

Beyond Kliniken

Polus tandblekning: 2595 kr

Polus tandblekning boost: 3250 kr

Polus tandblekning vip: 3595 kr

Polus tandblekning deep: 4995 kr

Eva Hulten

Brilliant Smile: 3600 kr

Mälarkliniken

Med skenor: 1900 kr

Med Zoom lampa: 2900 kr

Aura Kliniken

Tandblekning Zoom: 3900 kr

Tandblekning Skenor: 1900 kr

Min Mun

Tandblekning Zoom: 2900 kr

Tandblekning Hemmabruk: 1950 kr