Bästa tandblekningen

Det finns en rad olika metoder att använda sig av för att bleka tänder. Här listar vi dem vanligaste och vad du behöver veta om dem. Klicka på en metod för att få mer information.

Tandblekning med Tandblekningspenna

Fungerar på samma sätt som all annan gel baserad tandblekning, men det ända du behöver ha med dig är själva pennan. I pennan finns samma blekningsgelé som finns till blekningsskenor, och för att applicera gelen så har pennan en inbyggd mjuk borste som gör att du enkelt kan fördela gel på tänderna så som du vill ha det.

Tandblekning med Laser

Ett vanligt alternativ hos tandläkare och kliniker är att bleka tänderna med laser. En behandling med laser kostar omkring 4-5000kr beroende på var du gör det, och resultatet håller i snitt 2-3 år beroende på hur bra du sköter om dina tänder

Tandblekning hos Tandläkare

Fördelarna att bleka hos tandläkaren är att du själv slipper pilla med kit och läsa instruktioner mm, eftersom tandläkaren sköter jobbet. Men det finns också en stor nackdel med att bleka tänderna hos tandläkaren, det är det höga priset.

Tandblekning med Tandkräm

Det kryllar av olika sorters tandkrämer som alla ska göra samma sak, göra dina tänder vitare. Vi ser dem på tv-reklamen, i tidningarna och överallt. Men fungerar dem verkligen?

Tandblekning med Whitening Strips

Whitening Strips är små tunna plastremsor belagda med blekningsgel som du lägger över tänderna. Nackdelen med dessa strips är att det är svårt att komma åt överallt. Dem täcker dem bara en viss yta och du kommer inte åt mellan tänderna, och därför blir resultatet av blekningen ofta ojämt.